Offerte mobiele gin bar huren


Artsontheriver

Offerte mobiele gin bar huren

Vandaag de dag is er veel interesse voor een mobiele gin bar huren. Klanten zijn uitgekeken op de gewone catering en walking-dinners. In samenwerking met andere gepassioneerde foodies bieden wij moderne concepten aan als een mobiele cocktailbar huren,mobiele biercocktailbar huren met de innoverende biercocktails en de vaak ingehuurde mobiele gin bar voor evenementen op locatie. We zijn met elk concept in staat om tegen leuke prijzen een goed aanbod neer te zetten. Dit aanbod kunnen we enkel doen vanwege onze brede interesse en roots in de wereld van de foodies. Het is daarom dat het een samenwerking is tussen verschillende partijen op basis van de gemeenschappelijke passie. Wij zijn dan ook trots op de evenementen en bedrijven welke wij hebben mogen representeren in het verleden.

Onze offertes worden altijd opgebouwd uit standaarden zoals het huren van de bar met personeel inclusief een aantal gin-tonics, cocktails of biercocktails. Voor het gemak noemen we deze allen hierna ‘cocktails’. De reden dat we deze prijzen combineren tot één geheel is niet omdat we geen transparantie willen bieden, maar het zorgt voor het dekken van onze vaste kosten zoals transport van de mobiele bar en personeel en aankoop van alle ingrediënten. Zoals u wellicht begrijpt komt er veel organisatie kijken bij het voor u opzetten van een geweldig onderdeel van uw evenement. Voor ons het key om te zorgen dat u hier geen last van ondervindt, maar juist enkel de toegevoegde waarde begrijpt. Het mooiste van één van onze cocktailbars is natuurlijk het opvallende aspect. Het kleed een evenement al direct voor een groot aandeel aan. Een klassieke verkoopwagen als foodtruck, een steigerhouten mobiele bar, een cocktailbar met hout en koper, professionele mixologists stoer in een leren schort, een eigen stijl of zwart -wit. Verder geven we met de bar direct een extra dimensie doordat de gasten van de verschillende cocktailbars bereid zijn op voor het lekkerste gedeelte van het evenement in de wachtrij te gaan staan. Tijdens het wachten in de rij merken wij op dat gasten enthousiast worden door onze vriendelijke benadering. We zorgen er natuurlijk voor dat er veel snelheid aanwezig is zodat we voor u het aantal benodigde cocktails kunnen maken. Keuze is ook belangrijk bij ons, het is een gegeven dat een selecte keuze het gesprek tussen gasten aanmoedigt. Het is namelijk zo dat gasten dankzij onze toegevoegde waarde met gasten in aanraking komen waarmee ze normaliter niet mee in aanraking komen. De keuze uit de vele smaken is het begin van vele gesprekken tussen de gasten. De manier waarop is dan ook zeer aangenaam waardoor het voor bedrijven zeker een aanrader is. Maar niet alleen voor bedrijven, u kunt zich wellicht inbeelden dat drempels en grensen verlaagd worden voor alle aanwezigen van een trouwfeest.

Tot slot willen we u graag hieronder een voorbeeld laten zien van een door ons gemaakte offerte. We voegen altijd een aantal foto’s als sfeerimpressies toe zodat u een beter inzicht heeft in wat u in huis haalt. In onderstaande offerte presenteren we de mobiele biercocktailbar welke u kunt huren.

 

Offerte mobiele biercocktailbar huren: datum

 

Locatie: te vermelden datum van de afgesproken locatie

Datum: de datum van het evenement met de uren dat de bar geopend is

 

Service biercocktails

 

Met onze (aantal) ervaren professionele mixologists en biersommeliers presenteren wij u een kaart met maar liefst (aantal) innoverende biercocktails. De prijs is inclusief verschillend glaswerk voor een mooie presentatie en alle benodigde ingrediënten. Met de (aantal) man gekleed (gekozen kledij) kunnen wij gedurende de beoogde (aantal) uur ongeveer (aantal) biercocktails serveren aan de bar. Wij installeren een verrijdbare bar voor het tijdsbestek van de (aantal) uur. Op de bar presenteren wij door middel van een kaart in een A4 plexi het aanbod van de (aantal) uiteenlopende cocktails.

prijs

 

Het is mogelijk naast de (aantal) barmannen een extra barback in te huren om de snelheid en daarmee het totale aantal van de servings te verhogen.

prijs

 

Prijs van een biercocktail per stuk (met inhuren van de barback) en boven het aantal van (aantal).

prijs

Installatie en setting

 

Werfdoek V- Frame produceren en plaatsen met afmetingen 2 x 300 x 200 cm. Doek wordt liggend gemonteerd in aluminium frame. Op het doek wordt het logo van (bedrijf) gepresenteerd met een verwijzing naar de bar met biercocktails. Inclusief 2 dimbare 20W LED schijnwerpers met 16 kleuren.

prijs

 

U kunt zelf kiezen welke opties uw voorkeur heeft. Prijzen voor catering zijn exclusief BTW en bedragen 21% voor equipment en personeel.

 

Zoals u ziet geven wij overzichtelijke offertes welke passen op 1 A4. Zo heeft u direct inzicht in alle opties en de bijbehorende kosten. Het is zo dat we trachten de opties zo duidelijk weer te geven. De prijzen zijn exclusief BTW, echter zijn de opties steeds inclusief alle bijbehorende kosten en is niets verborgen.

Onze klanten hebben vaak ook speciale verzoeken. Dit kan over verschillende aspecten gaan. Laat gerust uw idee weten en het kan zo maar zijn dat we u met een idee van ons kunnen inspireren. Be our guest! Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Kwaliteit is een keuze!’.

Ons meest verhuurde concept op dit moment is de mobiele gin bar. Echter vanwege de opkomst van de speakeasy, moonshine en highball cocktails zien we hier ook een stijgende vraag in ontstaan. De biercocktailbar is zeer innovatief en wordt minder vaak ingezet, echter daarom niet minder succesvol. Voor elk evenement kunnen we een goede invulling geven en de keuze is vaak afhankelijk van de voorkeur van de beslisser. Wij laten onze klanten hierin vrij om zelf een beslissing te maken, qua kostprijs per cocktail zitten hier geen grote verschillen in. Het gaat vaak om het totale plaatje en het doel van het evenement. We hopen dat we u hierin goed kunnen ondersteunen en zullen dan ook goed luisteren naar uw wensen.

We willen u vragen naar een aantal van onze foto’s om onze website om een goede sfeerimpressie te krijgen van de mobiele gin bar op verschillende evenementen: http://www.casanumber7.be/nieuws/gin-tonic-bar-tasting-turnhout-antwerpen.