Artsontheriver
Image default
Recreation / Food

Nooit meer uw favoriete Nederlandse product missen

Nooit meer uw favoriete Nederlandse product missen

Stel u bent voor langere tijd in het buitenland of u emigreert. Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen is het gemis van hun favoriete product. Goed nieuws, afscheid nemen hoeft namelijk niet meer. Alles van thuis vindt u bij Dutch Expat Shop. Van kazen tot aan hagelslag of een Heineken biertje, alles staat overzichtelijk per categorie gesorteerd. Nederlanders zijn vaak gewoontedieren en al helemaal als het aankomt op eetgewoontes. Er is gebleken dat mensen die de grens over gaan hun Nederlandse producten te missen. Bij Dutch Expat Shop weten ze hoe prettig het is om vertrouwde artikelen in het buitenland te ontvangen. Om deze reden bieden ze een zeer ruim assortiment Nederlandse en Belgische producten die gemakkelijk online besteld kunnen worden.

Over Dutch Expat Shop

Nadat oprichter Mark Nooijen vele jaren zelf in het buitenland heeft gewoond en gewerkt, merkte hij het gemis van typisch Nederlandse producten. Na enige tijd ontstond het idee om Dutch Expat Shop op te richten. Hoewel een nieuw thuisland vele mooie dingen te bieden heeft qua eten en cultuur, is langdurig verblijf in een ander land vaak op zichzelf al een flinke stap. Vrienden en vriendinnen, broers en zussen en ouders worden flink gemist. Daarnaast begint het gemis van uw eigen favoriete product vanzelf op te spelen. Het is iets wat vertrouwd voelt in een nieuwe omgeving. Gelukkig is er Dutch Expat Shop. In totaal zijn hier meer dan 25.000 Nederlandse en Belgische artikelen te vinden. Ook producten uit andere landen behoren tot het assortiment. Iedereen kan dus gemakkelijk en snel online bestellen. Het assortiment wordt maandelijks aangevuld met nieuwe items zodat u alles vindt wat u nodig heeft.

De vele voordelen

Bestellen via de webshop brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst vindt u hier het allergrootste assortiment tegen de allerlaagste verzendkosten tot 30 kg. Wereldwijde bezorging is mogelijk en elk artikel wordt professioneel verpakt en snel verzonden. U profiteert van een 100% aflevergarantie en volgt ieder pakket via de track & trace code. Naast een divers aanbod Nederlandse producten vindt u in de webshop ook vele Belgische producten. Denk aan een overheerlijke Belgische chocolade of een goed speciaalbiertje.

Kortingen

Houdt u van korting? Dat komt goed uit, Dutch Expat Shop heeft regelmatig topproducten in de aanbieding. Wat ook goed is om te weten is dat naarmate u meer besteld heeft, u de volgende keer meer korting krijgt. zijn er speciale dagen in aantocht, dan stellen ze bij Dutch Expat Shop een speciaal assortiment samen. Denk aan Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Om op de hoogte te blijven kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of like de Facebookpagina.

Snelle levering

Kwaliteit en een goede service staan voorop. U wilt uw gewenste product zo snel mogelijk bezorgd hebben. Dutch Expat Shop zorgt hiervoor. Iedere bestelling wordt zorgvuldig verpakt zodat het in goede staat bij u aankomt. Klanttevredenheid staat hier voorop. Bent u benieuwd naar het aanbod? Breng snel een bezoek aan de website van Dutch Expat Shop en bestel uw gemiste product snel online.

Related Posts

Hamburger bestellen

Goede en mooie kartonnen dozen

Getroffen branches