Artsontheriver
Image default
Recreation / Food

Getroffen branches

Tegenwoordig ligt er heel veel werk stil. Alles wat niet vitaal of cruciaal is, moet het werk vanuit huis uitvoeren. Als dat dan niet mogelijk is, is het jammer maar helaas. Dan kan het werk een flinke tijd lang niet worden uitgevoerd. Maar welke beroepen liggen er dan nu op het moment helemaal stil?

De horeca is natuurlijk de bekendste branche die het nu zwaar heeft, omdat het de deuren heeft moeten sluiten. Veel restaurants die niet de mogelijkheid tot bezorgen hebben, hebben nu helemaal geen inkomen. Er wordt verwacht dat de restaurants en cafés per 1 juni weer open mogen. Maar ondertussen heeft de branche toch bijna 3 maanden lang stil gelegen.

Ook de kappers zijn veel op het nieuws geweest. Want ook zij hebben hun werk lang stil moeten leggen omdat ze hun werk niet met de gepaste afstand konden doen. Voor hen zijn de gevolgen iets minder verstrekkend, omdat ze al hun klandizie nu voor de deur krijgen om als nog een knipbeurt te krijgen. Zij lopen dus niet heel veel geld mis.  

Alles met wellness, van massages tot manicures tot sauna’s, ligt stil. Want ook hier kan niet de gepaste afstand tot elkaar gehouden worden, omdat je elkaar aanraakt. Maar het gaat nog veel verder dan dat. Ook de makers van producten die gebruikt worden in deze wellnesscentra, kunnen niet produceren. Hun product is niet noodzakelijk en op de werkvloer van de fabriek is de afstand houden ook wel hel lastig. Zij moeten de etiket machine met het etiketteersysteem dus nog even laten liggen.

Er zijn dus flink wat sectoren getroffen. Het is te hopen dat ze allemaal weer snel aan het werk kunnen gaan, maar dat is nog lang niet zeker. Het is echt nog even afwachten dus.

 

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Related Posts

De voordelen van chocolade relatiegeschenken

Nooit meer uw favoriete Nederlandse product missen

Eastern Plaza in Bentelo