Artsontheriver
Image default
Recreation / Food

Efficiëntie voor de kleine ondernemer

Als ondernemer met je eigen bedrijf wil je zo effectief mogelijk werken. Daar komen veel dingen bij kijken. Van efficiëntie bij de financiën tot zo klantvriendelijk mogelijk klantcontact, overal moet aan gedacht worden. Hierdoor wordt efficiëntie op het gebied van transport nog al eens vergeten. Maar ook dit is ongelooflijk belangrijk. Vooral als u een zaak heeft waar u de klant thuis op zoekt, zoals bijvoorbeeld een bedrijf voor loodgieters, is tijd geld. Het is dus van belang dat u zo snel mogelijk van de ene naar de andere klant komt, want die tijd dat u rijdt, krijgt u niet betaalt. Maar hoe zorg je er dan voor dat het transport zo snel mogelijk gaat?

  1. Plannen

Plan uw afspraken altijd op basis van afstand tussen de vorige locatie en volgende locatie. Als u dit niet doet, dat is de kans groot dat u heen en weer rijdt en hierdoor onnodig tijd en benzine kwijt raakt. Zorg dus altijd dat u een soort rondje maakt gedurende de dag. Of kies ervoor eerst het verste adres te doen, en dan steeds een minder ver adres van de startlocatie af te gaan.

  1. Tijdstip

Plan een lange afspraak vroeg in de ochtend. Zo kunt u er net voor spits al zijn en kunt u daar, al werkend, de spits uitzitten. Daarna is het zaak kortere afspraken te plannen, zodat u eigenlijk bijna alle tijd die u op de weg doorbrengt, buiten de spits valt. Zo voorkomt u dat u onnodig in de file staat.

  1. Veiligheid

Veiligheid is ook enorm belangrijk. Ongelukken zijn namelijk enorm vervelend, maar de crue kant is ook dat het veel geld kost. Zorg dus uw bestelbus uitgerust is met een achteruitrijcamera bestelbus. Er is bij menig online bedrijf een goedkope achteruitrijcamera te koop, dus de kosten zullen laag blijven en de baten zullen enorm hoog zijn.

https://www.vanzwitserland.nl/