Artsontheriver
Image default
Recreation / Food

Eastern Plaza in Bentelo

 

Bij Eastern Plaza Bentelo kunt u heerlijk wokken met uw familie en vrienden. Er zijn talloze wokgerechten die u kunt samenstellen met Aziatische ingrediënten welke op een Oosterse manier worden bereid. U kunt kiezen uit vijf verschillende tijdsduren om te reserveren. Zo kunt u bij ons wokrestaurant Eastern Plaza in Bentelo langs gaan om een snelle hap te eten of om uitgebreid te dineren op een avond. Laat eten klaar maken op de Teppan Yaki, eet gestoomde lekkernijen zoals dim sum of eet Chinese soepen.

Ook voor de kleinsten hebben we gezorgd. Zo kan uw kroost koekjes bakken en films kijken bij de Kidsplaza en met het kidsbuffet kunnen ze genieten van milkshakes en schepijs. Op die manier kunt u het iedereen naar zijn of haar zin maken. Wilt u ook op een ontspannen wijze wokken bij Eastern Plaza uit Bentelo? Reserveer dan een diner en kom gauw genieten van onze Aziatische wokgerechten.

Voorgerechten en hapjes

Er zijn vele diverse voorgerechten waar u uit kunt kiezen. Eastern Plaza te Bentelo biedt een grote diversiteit aan warme en koude hapjes om te verwennen met een uniek smaaksensatie. U kunt starten met een heerlijk frisse salade en een vers gebakken stokbroodje met kruidensmeersel. Vervolgens kunt u onze gestoomde dim sum of gefrituurde siu mai proeven. Voor de liefhebber zijn er dagverse soepen. Traditionele soepen zoals tomatensoep, maar ook haaienvinnensoep. Verder zijn er heerlijke visgerechten zoals onze authentieke sushi waarvan u kunt genieten in verschillende vormen en kleuren. Ontdek het bij ons wokrestaurant in Bentelo.

Warm buffet en Live wokking

Verder is er bij Eastern Plaza te Bentelo ook te genieten van een warm buffet en van live wokking. Het meest bekende hiervan is babi pangang. Maar daar blijft het niet bij. Er is in ons wokrestaurant ook keuze in malse kipfilet met cashewnoten, lichtpittige saus met knoflook. Ook vis, zoals gepaneerde zalm, in een Japanse zoete saus zijn een van onze culinaire hoogstandjes. Hierbij horen ook dagverse groenten in combinatie met Oosterse sauzen. Nog een paar voorbeelden zijn Tsja Sjeu en Kantonees speenvarken. Ook een reservering plaatsen bij ons Aziatische wokrestaurant? Neem dan contact op met Eastern Plaza in Bentelo en kom eens gezellig bij ons uit eten.