Champagnetoren huren


Champagnetoren huren

Wilt u ook zo’n prachtige champagnetoren op uw gala, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Bar Company bent u aan het juiste adres. Maak van het proostmoment een unieke ervaring. Een champagnetoren huren doet u bij ons eenvoudig en tegen de beste prijs. Wij bieden champagnetorens voor elk budget. Bekijk ons aanbod direct online.

Onze champagnetorens

Wat de gelegenheid ook is, een champagnetoren zorgt voor het veelbelovende wow-effect op uw evenement. Wij beschikken over twee soorten champagnetorens:

  • Premium Champagnetoren
  • Grand Tower Deluxe

De Premium Champagnetoren (tot 350 flûtes) staat op wielen en kan als ultieme verrassing naar binnen worden gereden. Wilt u echt uitpakken? Dan is de Grand Tower een ware aanrader. Het is een van de grootste champagnemeubels ter wereld! Bij Bar Company heeft u de keuze om de champagnetoren te vullen met Prosecco of Champagne. Heeft u een bepaald budget, dan is Prosecco is uitstekende keuze. Indien u wilt uitpakken raden wij Champagne aan. De merken die wij schenken zijn Moët & Chandon en Veuve Clicquot tot Bollinger, Dom Pérignon en Piper Heidsieck. De druiven van deze mousserende wijn komen uit de Franse streek Champagne. Wist u dat een fles meer dan 45 miljoen bubbels bevat?

Neem contact met ons op

Een champagnetoren huren bij Bar Company is heel simpel. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij denken graag met u mee en adviseren welke drank het meest geschikt is voor uw feest en budget. Bar Company zorgt ervoor dat u een onuitwisbare indruk achter laat bij uw gasten. Verwelkom uw gasten op spectaculaire wijze met een van onze champagnetorens. Indien u een champagnetoren op uw bruiloft wenst, heeft u tevens de mogelijkheid om uit extra opties als decoratie, fruit, rookeffect of persoonlijke branding. Heeft u een vraag over onze champagnetoren? Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.

https://www.barcompany.nl