Artsontheriver
Image default
Recreation / Food

Bent u opzoek naar een lekkere wijn?

Bent je opzoek naar de beste wijn? je hoeft niet meer langer te zoeken, want je bent bij ons dan aan het juiste adres. Wij (Grandgruwijnen) bieden je de wijn die je nodig hebt. Je kan gemakkelijk online je wijn bestellen en het wordt snel geleverd. Wij bieden je het perfecte product, voor een eerlijke prijs.

Wie zijn wij?

Wij zijn sinds 2010 een online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. Wij verkopen ruim 1500 verschillende wijnen en leveren aan de consument, horeca en Retail. We zijn een hecht bedrijf en wil graag de service bieden, die een klant verdient. De klant is koning bij ons. Wij importeren onze wijnen rechtstrek vanuit wijnhuizen in Frankrijk, Spanje en Italië. Prijs is bij ons zeer belangrijk en daarom willen wij onze wijnen tegen de scherpste prijzen aanbieden. Wij willen dat de consument waar krijg voor zijn of haar geld en dat diegene er tevreden mee is. Wij bieden u wijnen aan van over heel de wereld. Van hele oude wijnen naar de nieuwste wijnen van dit moment. Elke wijn wordt anders beschreven en wordt zo uitgelegd, dat het helder is voor de consument. Het handige ervan is dat de consument zo online kennis krijgt over onze wijnen. Wij werken samen met eerlijke bedrijven, die erg vertrouwelijk zijn.

Waarom kies je voor ons?

Wij gaan voor een eerlijke prijs, eerlijke informatie en eerlijke behandeling. Wij bieden u de wijn die je nodig hebt. Het is goed om te weten wat je koopt en daarvan stellen wij je van op de hoogte. Je bestelling kan je volgen via internet, zodat je precies weet waar je bestelling is. Wij laten een tijd weten, zodat je kan zie hoe laat je pakket arriveert. Je pakket wordt goed verpakt, wij bieden een goede bescherming.

Heb je nu erg veel interesse gekregen in onze wijnen? Neem dan snel een kijkje op onze website: https://www.grandcruwijnen.nl/alle-wijnen/rode-wijn .  We zien je graag en als je vragen heb kun je ze altijd online aan ons stellen. We zijn erg flexibel en staan voor je klaar.

https://www.grandcruwijnen.nl/

Related Posts

Een menukaart met leuke bedrukking?

Eten en drinken bij Wereldrestaurant Beverhof

Hamburger bestellen