Afvallen | Gezond en JIJ


Afvallen  

 

Afvallen is voor veel personen een grote wens. Een groot deel van de Nederlanders is te zwaar en is bereid dit te veranderen. Veel mensen hebben alle denkbare diëten al geprobeerd, maar slagen er niet in om af te vallen. Binnen dit artikel wordt toegelicht wat de belangrijkste redenen zijn waarom personen niet slagen met afvallen.  

 
Geen plan hebben bij afvallen 

 Voor afvallen is het hebben van een plan cruciaal. Met het hebben van een goed plan is het voor u veel beter mogelijk om op het ‘goede’ pad te blijven. Het plan moet concreet zijn en het liefst op papier staan. Het delen van dit plan met andere personen kan handig zijn. Personen in je omgeving kunnen u dan helpen om op het goede pad te blijven binnen afvallen.  
 
Slecht eten in huis hebben tijdens het afvallen 


Met afvallen is slecht eten in huis hebben vaak een aanleiding tot falen. Met afvallen moet u een geheel nieuw patroon ontwikkelen met betrekking tot voeding en beweging. Het binnen handbereik hebben van slecht voedsel, kan u binnen no-time weer terug bij af brengen. Het weggooien of weggeven van eten, zal uw kansen op slagen aanzienlijk verhogen. Het überhaupt niet meer in huis halen van ongezond voedsel, laat u op lange termijn ook uw doelen halen wat betreft afvallen.  
 
Tijdens afvallen te weinig nachtrust  
Afvallen gaat niet alleen om voeding en beweging. Het hebben van een goede nachtrust is voor het lichaam ook belangrijk. Bepaalde processen binnen het lichaam kunnen alléén plaats vinden in ruststand. Tijdens de slaap vinden allerlei processen plaats, die van groot belang zijn in het herstellen van uw lichaam. Onderzoek wijst ook aan dat een goede nachtrust de kans op ‘eetaanvallen’ drastisch zal verminderen. De invloed van nachtrust wordt vaak onderschat binnen afvallen…. 
 
Afvallen is mogelijk door een goed plan, slecht eten te vermijden en een goede nachtrust te hebben. Professionele begeleiding kan u helpen om uw afvaldoel op een snelle en gezonde manier te bereiken. Gezond en JIJ is een bedrijf dat bekend staat om de ervaring en positieve reviews van klanten. Via het programma over gewichtsbeheersing of het Cambridge Weight Plan is het mogelijk om uw doel met afvallen te bereiken. Twijfel niet en kies voor een gezonde manier van afvallen! 
 

http://www.gezondenjij.nl/